Over onze coaching

Welkom bij voeding en coaching!

Ga op een transformerende reis naar een optimale gezondheid met Less is More Nutrition en Coaching. We begrijpen dat eenvoud de sleutel kan zijn tot duurzame verandering, en ons programma is ontworpen om u de essentiële hulpmiddelen, begeleiding en ondersteuning te bieden die nodig zijn om uw welzijnsdoelen efficiënt te bereiken.

Klanten van Less is More Nutrition en Coaching krijgen toegang tot educatieve bronnen, receptideeën en een ondersteunende gemeenschap om een holistische benadering van welzijn te bevorderen.

Als je niks verandert, verandert er ook niks

Als voedingscoach geloof ik dat er veel te behalen valt in de balans van onze totale inname. Ik geloof daarentegen niet in een dieet maar wel in het leerproces welke voeding het beste in jouw leven past. Daarnaast is het ook super belangrijk om voedzaam te eten in plaats van simpel. Een voorbeeld: Zonder benzine rijd een auto niet, gooi je diesel in een auto die op benzine rijd kom je niet van A naar B. Als we dit vertalen naar ons lichaam en de voedingskeuzes die we maken begrijp je nu misschien waarom voedzaam eten zo belangrijk is. In mijn optiek is het bewust worden van oude gewoontes de weg naar een lange termijn succes. Waarin je leert dat er wel degelijk ruimte is voor dat etentje en je kan genieten van wat jij echt lekker vind zonder schuldgevoel. LessisMore Fitt werkt met een gepersonaliseerde food app die het super easy maakt om af te vallen of aan te komen. Het geeft je toegang tot makkelijke en heerlijke recepten voor ontbijt, lunch, tussendoortjes en avondeten. Met meer dan 1500 recepten in de app is er voor ieder wat wils. Alles is ingesteld op jou doel. Zo weet je zeker dat je niet te veel eet en alle voedingsstoffen binnen krijgt die jou energieniveau op pijl houden. Zo kun je beter functioneren in het dagelijks leven. Geen honger maar eten wat jij lekker vind. Gezamenlijk kijken we wekelijks naar jou keuzes en hebben we maandelijks een meetmoment. Voor vragen en of inspiratie is er altijd iemand beschikbaar via de mail. Jij kiest wat je eet, en ik vertel je wat beter kan of wat je juist goed doet.

Minder is meer Voeding en coaching: stroomlijn uw pad naar welzijn!

Functies

Nutrition and coaching

Vereenvoudigde voeding

Onze benadering van voeding is gecentreerd rond eenvoud. Geen ingewikkelde diëten of overweldigende beperkingen.

Ontdek nu

Mindful eten

Leer de kunst van bewust eten en ontwikkel een gezondere relatie met eten. Onze coaching benadrukt.

Ontdek nu

Praktische strategieën

Ontdek praktische en realistische strategieën voor het plannen van maaltijden, boodschappen doen en het bereiden van voedzame maaltijden.

Ontdek nu

Blijvende steun

Je reis eindigt niet met een voedingsplan. Geniet van voortdurende ondersteuning van onze coaches, inclusief regelmatige check-ins.

Ontdek nu
Vandaag meedoen

Stuur ons vandaag nog een e-mail