Thuis trainingen

Home is where the workout begins

Tijd is kostbaar in ons drukke bestaan, soms hebben we behoefte aan een effectieve workout waar we geen uren voor uit hoeven te trekken. Met een gepersonaliseerd trainingsschema bereik je met minder poespas vaak veel meer, Thats why "Less is More". Met een technische kijk en een intensieve training help ik je richting jou goals. Wanneer er wordt gekeken naar het totaal plaatje hebben we het over een juiste verhouding tussen werk, voeding, training en rust in relatie tot het doel. Dit alles combineren we met de mogelijkheden die we hebben in jou eigen vertrouwde omgeving. Vaak wordt dit gekozen bij gebrek aan ervaring in de gym. De investering in jezelf in vertrouwde sfeer wordt super positief ervaren omdat het geschikt is voor de beginner maar ook de ervaren sporters die zich willen verbeteren in een bepaalde skill. Denk daarbij dus aan functioneel trainen.

Say yes to Less

Of je nu liever 1 op 1 traint om het maximale uit je workout te halen. Een trainer opzoekt om je techniek te verbeteren. Hulp zoekt omdat je graag van die pijntjes af wilt of gewoon die schop onder je hol nodig hebt? Bij LessisMore fitt is personal training mogelijk aan huis, in de frisse buitenlucht of in een gym met alle tools tot beschikking. In ons intake gesprek + bewegingsanalyse gaan we aan de slag om een doelgericht trainingsschema te maken die met een realistische kijk past bij jou lichaam en wensen.

Wij zijn toegewijd om mensen te helpen hun gezondheidsdoelen te bereiken door middel van gepersonaliseerde trainingen en voedingsplannen.

Home WorkOuts-functies

Over onze thuistrainingen

Alles binnen eigen huis

Less is more fitt slaagt erin om met minder tools meer te bereiken. Dit maakt het super easy om thuis te starten. Zonder pottenkijkers trainen naar een gezond en sterk fysiek

Ontdek nu

Persoonlijke begeleiding

Wil je specifiek werken aan een bepaalde skill of ben je opzoek naar een ervaren coach die je weet te motiveren? Co-Active in jouw veilige haven.

Ontdek nu

Flexibel trainen

Jou huis jou regels. Wij geven je de tools en jij traint wanneer het jou uitkomt. Dan zorgen wij voor dat duwtje in de juiste richting.

Ontdek nu

Workouts everywhere

Als je thuis kan trainen kan dit op vakantie ook. Wij leren je graag wat er voor nodig is om in beweging te blijven, Binnen of buiten waar je ook bent.

Ontdek nu
Vandaag meedoen

Stuur ons vandaag nog een e-mail