Over onze bootcamp

Welkom bij Lessismore Bootcamp!

Een training in de frisse buitenlucht voor ieder niveau. Of je nu een beginner bent of al wat langer meedraait, dit kan iedereen. Je werkt samen met anderen aan kracht en conditie in 45 min tot 60 min. We gebruiken allerlei sport materialen of trainen op eigen lichaamskracht. Heb jij behoefte aan die groepsenergie om gemotiveerd te blijven, train je graag buiten? Dan is dit echt iets voor jou. Deze training wordt gegeven in Hilversum of op locatie.

Bedrijfsbootcamp:

Opzoek naar een stukje teambuilding, elkaar eens echt uitdagen of juist aanmoedigen. Ervaar hoe het is om jouw werknemers op sportieve wijze aan het werk te zetten. Met een voldaan gevoel, bloed zweet en tranen de dag afsluiten? Ik denk graag met jullie mee! (op aanvraag)

Klaar om uw fitnessreis opnieuw te definiëren? Verzeker vandaag nog uw plekje in de Lessismore

Bootcamp

Een teamsport in de frisse buitenlucht
voor ieder niveau.

Intensieve workouts

Onze bootcamps zijn zeer dynamisch met een mix van conditie, kracht, HIIT en functioneel trainen.

Ontdek nu

Persoonlijke begeleiding

Om te zorgen dat jij het beste uit die training haalt kijk ik met een technisch oog naar elke deelnemer en weet ik iedereen te motiveren.

Ontdek nu

Maand programma,s

Elke maand een nieuw schema waarin je jezelf kan verbeteren. Denk aan conditie, kracht etc. Zo worden we steeds beter in al die skills

Ontdek nu

Teamsport

Bootcamp is een echte groepstraining. Laat je motiveren door het team, hun zijn jou stok achter de deur. Houd jij van competitie en een frisse neus? Dan is dit echt iets voor jou

Ontdek nu
Vandaag meedoen

Stuur ons vandaag nog een e-mail